У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосе

Новини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосе

Неподалік зупинки Данила Галицького не доїжджаючи до перехрестя вулиць Єрмака і Писарєва по вул. Хмельницьке шосе зійшов трамвай з колії. Інцедент стався опісля 18:00 години.

Ввечері 8 березня у Вінниці було заблоковано рух травмаїв на Хмельницькому шосе. Причиною НП стала колія. Трамвай зійшов з неї... Через це у бік кінцевої зупинки електротранспорт рухатися не міг.

Неподалік зупинки вул. Данила Галицького, не доїжджаючи до перехрестя вулиць Єрмака і Писарєва, по вул. Хмельницьке шосе з колії зійшов трамвай. Прикрий інцедент стався опісля 18:00. Станом на 20:00 рух трамвайного транспорту в сторону Барського шосе ще був паралізований.

З часом, в протележному напрямку рух трамвайного транспорту було загальмовано. На фото видно, що трамвай кілька метрів проїхав по ґрунту. На місце пригоди виїхала аварійна служба ВТК. Наразі усувається аварійна ситуація на лінії. 

Трамвай відбуксирували на колію. За допомогою гідравлічних домкратів, поставлених з обох боків трамваю, колеса намагаються встановити на колійне полотно. 

Новини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосеНовини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосеНовини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосеНовини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосеНовини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосеНовини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосеНовини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосеНовини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосеНовини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосеНовини Вінниці / У Вінниці вкотре трамвай зійшов з колії по вулиці Хмельницьке шосе