У Вінниці військові влаштували квест для «людей на візках»

Новини Вінниці / У Вінниці військові влаштували квест для «людей на візках»

У Вінниці військовослужбовці місцевого зонального відділу правопорядку та центру реабілітації «Гармонія» влаштували військово-патріотичний квест для людей із обмеженими можливостями. Завдання для людей на візках чи на милицях були надскладними, але вони впорались.

У Вінниці військовослужбовці місцевого зонального відділу правопорядку та центру реабілітації «Гармонія» влаштували військово-патріотичний квест для людей із обмеженими можливостями. Завдання для людей на візках чи на милицях були надскладними, але вони впорались.

Директор «Гармонії» Олена Чорнобровенко зазначає:

«Ми залучились підтримкою і допомогою військовослужбовців і організували для них справжній квест із цікавими та непростими завданнями: це і «павутинка», де потрібно було пройти коридор не зачепивши мотузки, і тир, і пошук консервів із допомогою металошукача».

Учасників поділили на 11 команд, у кожній по дві людини – один учасник на візку чи на милицях, другий – що супроводжує. На кожній з десяти локацій чекали інструктори, серед яких учасники АТО/ООС.

Олена Чорнобровенко зазначає, що квест дав можливість відкрити нове бачення своїх можливостей, адже до цього більшість і не думали, що можуть подолати такі перешкоди.

«Це перший подібний досвід у мене і одразу ж такий успішний, хоч ми й не гнались за результатом.  Спочатку я вагався, чи варто брати участь у квесті, та після сьогоднішнього дня точно погоджуватимусь на подібні авантюри. Величезна подяка військовослужбовцям, бо коли б я ще міношукача потримав у руках чи потренувався стріляти», - розповідає переможець квету Антон.

Новини Вінниці / У Вінниці військові влаштували квест для «людей на візках»Новини Вінниці / У Вінниці військові влаштували квест для «людей на візках»Новини Вінниці / У Вінниці військові влаштували квест для «людей на візках»
Марина Карабай

24 липня, 2020