У Вінниці відшукали підпільний горілчаний цех

Новини Вінниці / У Вінниці відшукали підпільний горілчаний цех

Вінницькою обласною прокуратурою спільно зі слідчим управлінням та управлінням карного розшуку ГУНП у Вінницькій області викрито цех з незаконного виготовлення, зберігання та збуту фальсифікованого алкогольного напою у Вінниці.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

«Під час проведення санкціонованих обшуків виявлено та вилучено 2600 літрів спирту етилового, 1800 літрів незаконно виготовленого фальсифікованого алкоголю та знаряддя його виготовлення», - йдеться у повідомленні.

Також під час обшуків у місцях незаконного збуту фальсифікату, крім нього, виявлено та вилучено 2000 пачок незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Наразі в межах кримінального провадження вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного виготовлення, зберігання та розповсюдження зазначених підакцизних товарів.

У відділі комунікації поліції Вінницької області зазначають, що виробничу діяльність у гаражі організував 45-річний житель Вінницького району. Двоє його спільників займались виготовлення та збутом сурогатного алкоголю через розгалужену мережу торгових точок у Вінниці. У цеху, слідчі вилучили близько 3 тонн спирту, майже дві тонни готової для продажу продукції.

Макс Мельник

10 квітня, 2023