У Вінниці відкривають три Центри вакцинації від COVID-19

Новини Вінниці / У Вінниці відкривають три Центри вакцинації від COVID-19

Після вдалого старту кампанії з вакцинації у Вінниці минулими вихідними, у місті розширяють кількість місць для щеплення. Так, 19 червня будуть працювати три Центри вакцинації населення від COVID-19.

Після вдалого старту кампанії з вакцинації у Вінниці минулими вихідними, у місті розширяють кількість місць для щеплення. Так, 19 червня будуть працювати  три Центри вакцинації населення від COVID-19.

Вони розташуються за адресами: вул. Соборна, 68 (Експоцентр), вул. Некрасова, 40 (школа № 32), просп. Космонавтів, 32 (школа № 23). Вакцину можуть отримати вінничани, яким виповнилося 18 років. 

Центри вакцинації від COVID-19 працюватимуть з 10:00 до 14:00. Для щеплення доступна вакцина «CoronaVaс». Вакцинують містян безкоштовно. Роботу Центрів організовує департамент охорони здоров’я Вінницької міськради.

Організатори попереджають, що усім, хто планує отримати вакцину, обов’язково мати паспорт громадянина України. А вінничанам, які не мають підписаних декларацій з сімейними лікарями, окрім паспорта, необхідно взяти з собою довідку про присвоєння ідентифікаційного коду.

Зазначимо, що минулими вихідними у Центрі вакцинації першу дозу вакцини проти COVID-19 отримали 750 вінничан. Цими вихідними запрацюють Центри вакцинації у Жмеринці та Гайсині, а з часом - у Хмільнику та Могилеві-Подільському.

Олеся Рудницька

17 червня, 2021