У Вінниці відкрили новий стадіон, на якому встиг «поганяти» в м’яча Володимир Гройсман

Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий стадіон, на якому встиг «поганяти» в м’яча Володимир Гройсман

У Вінниці на території вінницького Палацу дітей та юнацтва відкрили новее футбольне поле, яке кажуть у міській владі відповідає євро стандартам. Обійшлося воно в 19 мільйонів гривень. Із них 8 із держбюджету, решта місцевого.

У Вінниці на території вінницького Палацу дітей та юнацтва відкрили новее футбольне поле, що за запевненням міської влади, відповідає євростандартам. Обійшлося воно в 19 мільйонів гривень. Із них 8 із держбюджету, решта місцевого.

Поле має штучне покриття, облаштовано трибуни на 439 місць. Для юних спортсменів збудовані роздягальні з душовими, є навіть інформаційне табло. Поруч знаходиться автомобільна стоянка на 49 місць.

Оглянув новозбудоване поле і прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який сьогодні разом із головою Вінницької ОДА Валерієм Коровійом, керівником обласної ради Анатолієм Олійником та Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим зробили перші символічні удари по м’ячу .

«Я пам’ятаю, як ми відкривали перший стадіон у Вінниці. Ми робили неможливе. Щоб знайти позабюджетні кошти, домовлялися із забудовниками, і вони його будували. Зараз хочу підкреслити – в рамках державної політики нам стало можливим допомагати фінансово місцевим владам. Минулого року ми виділили на такі об’єкти 250 млн грн, цього року - 370.  Я б дуже хотів, щоб кожен шкільний стадіон в країні, який ще є занедбаним, був побудований за стандартами, які ми бачимо тут. Я справді радий тому, що міська влада реальними справами показує свою професійність і працює на результат. І Вінниця залишається лідером серед багатьох українських міст! Сьогодні ми відкриваємо цей стадіон як символ відновлення України, ми віддаємо належне нашим прекрасним дітям. Таких стадіонів буде в Україні все більше і більше!», – сказав Володимир Гройсман

 

Саша Григоровська

7 вересня, 2018