У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)

У Вінниці відкрили оновлений сучасний багатофункціональний спортивний комплекс біля ЗОШ №33. Як повідомляють у пресслужбі Вінницької міськради, тренуватися там зможуть не лише школярі, а й всі охочі мешканці мікрорайону.

У Вінниці відкрили оновлений сучасний багатофункціональний спортивний комплекс біля ЗОШ №33. Як повідомляють у пресслужбі Вінницької міськради, тренуватися там зможуть не лише школярі, а й всі охочі мешканці мікрорайону.

Біля школи збудували футбольне поле зі штучним покриттям, облаштували трибуни для глядачів та дві лавки з навісами для запасних гравців. Є на стадіоні також бігова доріжка, майданчики для стрибків у довжину, для гри у баскетбол та волейбол, гімнастичний майданчик та встановлені тренажери, облаштована смуга перешкод для військово-патріотичного виховання.

"Важливо, щоб ці майданчики не були тільки для уроків фізкультури, щоб люди могли зробити вранці якусь пробіжку, пограти у волейбол, баскетбол, адже не в кожного вдома є якийсь тренажер. Ми вже подали всі документи на введення в експлуатацію. Ми планували цей стадіон відкрити на перше вересня, але підрядник виконав роботи раніше, він не повинен простоювати все літо. Нехай люди займаються. Це робилось для мешканців", - сказав під час урочистого відкриття спортивного ядра міський голова Сергій Моргунов.

До слова, на спортивному майданчику встановили антивандальне обладнання, зробили освітлення, а територія знаходиться під відеонаглядом. За словами директора школи Наталії Сидоренко, з початком навчального процесу, коли стадіон використовуватимуть для занять учнів, графік відвідувань відкоригують. Але доступ для мешканців буде збережено.

Фото пресслужби міської ради 

Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий спорткомплекс біля ЗОШ №33: тренуватися там можуть усі охочі (ФОТО)