У Вінниці відкрили новий фонтан на Волошковій (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий фонтан на Волошковій (ВІДЕО)

Ввечері 31 липня у Вінниці пройшов випробування новий «сухий» фонтан. Він розташований на вулиці Волошковій у мікрорайоні олієжиру. Водограй поблизу місцевого озера став черговою родзинкою рекреаційної зони, яка створюється останніми роками.

Ввечері 31 липня у Вінниці пройшов випробування новий «сухий» фонтан. Він розташований на вулиці Волошковій у мікрорайоні олієжиркомбінату. Водограй поблизу місцевого озера став черговою родзинкою рекреаційної зони, яка створюється останніми роками.

Як зазначив депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко, відпочинкова зона створюється в рамках «Бюджету громадських ініціатив», майже щороку додаються нові елементи.

Нагадаємо, що у кінці серпня 2018-го експертна рада міськради визначила 42 проекти «Бюджету громадських ініціатив-2019», за які містяни голосували з 1 до 15 жовтня. Проєкт «Благоустрій території з улаштуванням фонтану в зоні відпочинку на вулиці Волошковій» вартістю 997 тисяч гривень був серед переможців. Він передбачав облаштування фонтану з укладанням тротуарної плитки, пішохідних доріжок, озелененням й освітленням у мікрорайоні «Олійножировий комбінат».

Наприкінці 2019-го роботи майже закінчили, але запуск перенесли на 2020 рік. Фактично з 1 серпня він працює на радість місцевим дітлахам і дорослим.