У Вінниці відкрили головну ялинку міста

Новини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку міста

Сьогодні, 19 грудня, урочисто відкрито головну ялинку Вінниці. У Центральному парку ім. М. Леонтовича, на площі біля Літнього театру сотні містян тематичною концертною програмою привітав зі святом Святий Миколай, а також спеціально запрошена «зірка»– Ivan Navi, півфіналіст шоу «Голос країни».

Нагадаємо, у цьому році святкові новорічні локації вже розгорнулися у «Зимовому містечку» в Центральному парку. Це і ярмарок, і ковзанка, і дитячі та сімейні атракціони, а також гіроспуск на дискових санчатах.

Змінила свій вигляд і головна ялинка міста. Крім звичних іграшок, її прикрасили світлові 3D кулі та нові декоративні елементи. Основні кольори 28-метрової ялинки – синій, жовтий та срібний. Срібний колір – тому що 2022 рік – рік Білого водяного тигра. Синій та жовтий – це кольори українського стяга, адже у цьому році відзначали 30-річчя Незалежності.

До 14 січня біля Головної ялинки проходитимуть концерти, фестивалі, конкурси, дискотеки. А також – караоке-шоу.

Новини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку містаНовини Вінниці / У Вінниці відкрили головну ялинку міста
Олеся Рудницька

19 грудня, 2021