У Вінниці відкрили гіпермаркет нового формату «ЗаТак», де діє унікальна програма лояльності

Новини Вінниці / У Вінниці відкрили гіпермаркет нового формату «ЗаТак», де діє унікальна програма лояльності

У Вінниці відкрився гіпермаркет нового формату «ЗаТак», який знаходиться за адресою: вулиця Євгенія Пікуса, 1а.

У Вінниці відкрився гіпермаркет нового формату «ЗаТак», який знаходиться  за адресою: вулиця Євгенія Пікуса, 1а.

Тут пропонують якісні товари за низькими цінами. Зокрема у гіпермаркеті представлено понад 15 тисяч  найменувань товарів.

«У нас близько 15 тис. позицій товарів. Придбати можна практично все. Розраховано на те, що людина приходить і може придбати все, що їй необхідне додому на тиждень або два тижні», - говорить заступник директора гіпермаркету «ЗаТак» у м. Вінниця Світлана Романюк.

Головною перевагою гіпермаркету є унікальна програма лояльності. 

Клубну карту видають всім охочим безкоштовно, для цього потрібно заповнити анкету. Наявність такої карти дозволяє придбати продукти за нижчою ціною. 

«Відрізняється своєю програмою лояльності. Це означає, що кожен покупець може обрати по якій ціні купити товар. Верхня ціна - це коли покупець не пред’являє карту лояльності, ця ціна є середньою серед всіх магазинів конкурентів. Нижня ціна - це ціна без націнки. По цій ціні покупець може придбати товар, коли оформив карту лояльності. Для цього потрібно витратити хвилину свого часу», - зазначає заступник директора гіпермаркету «ЗаТак» у м. Вінниця Світлана Романюк.

Гіпермаркет за «ЗаТак» – сучасний, просторий та з окремим відділом кулінарії. У день відкриття покупці поділилися своїми враженнями.

«Різноманіття непогане. Можна гуляти й загубитися. Різноманіття величезне», - ділиться покупчиня Ірина..

«Хороша ціна на м’ясо та яйця, тобто на те, що необхідне кожного дня.  На свята буде дуже гарно скуповуватися тут», - говорить покупчиня Ірина. 

«Значно економніше з вашою картою. Приємно спостерігати, як «падають» ціни від вашої карти», - каже покупець Петро. 

«Будемо купувати з вашими знижками, з картою взагалі класно, бо додаткова  знижка. Все сподобалося, класно», - говорить покупчиня Ангеліна.

Гіпермаркет «ЗаТак» –  це різноманіття товарів за мінімальну вартість.

Новини Вінниці / У Вінниці відкрили гіпермаркет нового формату «ЗаТак», де діє унікальна програма лояльності Новини Вінниці / У Вінниці відкрили гіпермаркет нового формату «ЗаТак», де діє унікальна програма лояльності Новини Вінниці / У Вінниці відкрили гіпермаркет нового формату «ЗаТак», де діє унікальна програма лояльності Новини Вінниці / У Вінниці відкрили гіпермаркет нового формату «ЗаТак», де діє унікальна програма лояльності Новини Вінниці / У Вінниці відкрили гіпермаркет нового формату «ЗаТак», де діє унікальна програма лояльності Новини Вінниці / У Вінниці відкрили гіпермаркет нового формату «ЗаТак», де діє унікальна програма лояльності Новини Вінниці / У Вінниці відкрили гіпермаркет нового формату «ЗаТак», де діє унікальна програма лояльності
admin

9 березня, 2021