У Вінниці відкриють новий сезон обласної філармонії. Розпочнуть з виступу Національного симфонічного оркестру

Новини Вінниці / У Вінниці відкриють новий сезон обласної філармонії. Розпочнуть з виступу Національного симфонічного оркестру

У Вінниці новий сезон обласної філармонії імені Леонтовича урочисто розпочнеться з 18 вересня. Головною родзинкою 83-го концертного сезону стане виступ Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України.

У Вінниці новий сезон обласної філармонії імені Леонтовича урочисто розпочнеться з 18 вересня. Головною родзинкою 83-го концертного сезону стане виступ Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України.

Як повідомляється на Facebook-сторінці філармонії, новий сезон “поєднає у собі витриману роками традицію та сміливі виклики сучасній аудиторії”. У вечір відкриття 83-го концертного сезону виступатиме Андрій Александров (віолончель), диригент – лауреат міжнародних конкурсів Юрій Літун.

Відомо, що програма виступу Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України включатиме в себе: класику європейської музики, твір українського композитора Максима Березовського (симфонія С-dur), твори видатних романтиків Петра Чайковського (варіації на тему рококо для віолончелі з оркестром) та Антоніна Дворжака (симфонія №7 d-moll).

Розпочнеться концерт – о 18:30.

Адреса філармонії: вулиця Хмельницьке шосе, 7.

Вартість квитків – 100-120 гривень. Їх можна придбати в касі філармонії та в електронній касі за ЦИМ посиланням.

Окрім того, на сайті філармонії оприлюднено проекти сезону 2019-2020 років. Зазначений концерт Національного симфонічного оркестру включено до одного з них під назвою “Симфонічний презентує”. Проект також включає в себе наступні концерти:

– концерт Національного заслуженого академічного симфонічного оркестр України (18 вересня о 18:30)
– концерт Вінницького симфонічного оркестру спільно з оперною дівою Марією Максаковою (20 листопада)
– концерт Вінницького симфонічного оркестру “Гортаючи Шекспіра” (30 січня 2020 року)
– концерт Вінницького симфонічного оркестру “Міфи та реальність” (26 березня 2020 року)

У вінничан та гостей міста є можливість придбати мультиквиток одразу на чотири концерти цього проекту за ціною 320 гривень.

Ірина Заіковата

21 серпня, 2019