У Вінниці відімкнуть водопостачання у двох районах міста

Новини Вінниці / У Вінниці відімкнуть водопостачання у двох районах міста

У Вінниці буде призупинена послуга з централізованого гарячого водопостачання у всіх будинках по вулицях мікрорайонів «Вишенька» та «Слов’янка». У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомили причину  відключення послуги водопостачання.

У Вінниці буде призупинена послуга з централізованого гарячого водопостачання у всіх будинках по вулицях мікрорайонів «Вишенька» та «Слов’янка». У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомили причину відключення послуги водопостачання.

У підприємстві «Вінницяміськтеплоенерго» заявили, що 13 серпня через порив теплових мереж на перехресті вулиць 600-річчя та В.Порика з 6:00 до 23:00 години буде призупинена послуга з централізованого гарячого водопостачання у всіх будинках по вулицях мікрорайонів «Вишенька» та «Слов’янка». Для виконання ремонтних робіт буде відімкнено водопостачання на таких вулицях:

вул. Хмельницьке шосе,

вул. Пирогова,

вул.Заболотного,

вул. Келецька,

вул. 600-річчя,

вул. Шевченка,

вул.Л.Рятушна,

вул. Миколайчука,

вул. Кримського Агатангела,

вул.К.Василенка,

вул. Майбороди,

вул. Данила Галицького,

вул.Константиновича,

пр. Юності,

вул. Трамвайна,

вул. Дачна,

вул.Польова,

вул. Космонавтів,

вул. Порика,

вул. Первозванного,

пров.Миколайчука,

вул. Павлова,

вул. В.Інтернаціоналістів,

вул. Ващука,

вул. Стельмаха.

У КП просять вибачення за тимчасові незручності і сподіваються на розуміння споживачів щодо тимчасового призупинення послуги з гарячого водопостачання. Адже проводити ремонтні роботи тепломереж без відключення послуги не можливо. Ремонт і терміни виконання робіт узгоджено з Вінницькою міською радою. 

Ірина Заіковата

8 серпня, 2019