У Вінниці відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з плавання

Новини Вінниці / У Вінниці відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з плавання

У КЗ «Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» відбувся дводенний турнір з плавання, присвячений пам'яті рекордсменки Марії Гавриш. У змаганнях взяли участь понад 85 юних спортсменів.

У програмі турніру були включені олімпійські дистанції, різноманітні вікові категорії та стилі плавання. Змагання включали командні заходи з метою визначення найкращих результатів.

Організатори зауважили, що турнір проводиться з 2007 року. Раніше він мав міжнародний статус, але через складну ситуацію в країні тепер має статус Всеукраїнських змагань.

«У наших змаганнях беруть участь спортивні команди з Вінниці, Тернополя та Хмельницького. Ми вдячні за можливість проведення такого турніру, яка стала можливою завдяки Збройним Силам України, нашим Захисникам і Захисницям, що несли важку службу на захисті нашої Батьківщини», - підкреслила директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко.

Варто зазначити, що назва турніру, присвяченого Марії Гавриш, має символічне значення. Вінничанка Марія Гавриш, олімпійська чемпіонка та переможниця багатьох змагань, є прикладом для наступних поколінь у досягненні цілей та розвитку.

У результаті змагань учасники подолали різноманітні дистанції та вибороли свої нагороди.