У Вінниці відбувся перший форум випускників педуніверситету (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці відбувся перший форум випускників педуніверситету (ВІДЕО)

Успішні та відомі - науковці, артисти, державні діячі днями прийшли до рідної альма-матер, аби згадати студентські роки й обмінятись досвідом. У Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського відбувся перший форум випускників. До свята викладачі й студенти готувалися майже місяць.

Успішні та відомі - науковці, артисти, державні діячі днями прийшли до рідної альма-матер, аби згадати студентські роки й обмінятись досвідом. У Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського відбувся перший форум випускників. До свята викладачі й студенти готувалися майже місяць. Хотіли порадувати гарними музичними номерами, майстер-класами та виставками.

Як відомо, за період свого існування цей заклад пройшов великий шлях – від невеликого учительського інституту до одного з найбільших вищих навчальних закладів України. У його стінах загалом підготовлено майже 70 тис. учителів. Чимало випускників стали науковцями, заслуженими працівниками та відмінниками освіти України, керівниками органів місцевого самоврядування, політиками, державними діячами.

Як відбувався форум випускників – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

24 квітня, 2018