У Вінниці відбувся благодійний аукціон: продавали картини художників з Вінниці та Хмельницького

Новини Вінниці / У Вінниці відбувся благодійний аукціон: продавали картини художників з Вінниці та Хмельницького

Сьогодні, 21 серпня, у Вінниці влаштували благодійну виставку- аукціон «Будь незалежним», зібрані кошти з якого підуть на допомогу вихованцям Стрижавського дитячого будинку-інтернату.

Сьогодні, 21 серпня, у Вінниці влаштували благодійну виставку-аукціон «Будь незалежним», зібрані кошти з якого підуть на допомогу вихованцям Стрижавського дитячого будинку-інтернату.

З молотка організатори заходу планували пустити картини шести художників з Вінниці та Хмельницького. Стартова ціна робіт, а це і акварельні натюрморти, і олійний живопис, була від 300 гривень до 7 тисяч гривень.

Загалом було представлено 25 лотів, які пропонували придбати підприємцям з Вінниці, Хмельницького і навіть Києва, яких запросили взяти участь в аукціоні.

«Виставку присвятили Дню Незалежності, таким чином кожен поціновувач мистецтва зможе здійснити благодійну місію – придбати картину художника та допомогти вихованцям Стрижавського дитячого будинку-інтернату», - зазначила куратор аукціону представник вінницького тренінг-центру «Пріоритет» Олена Федорович.