У Вінниці відбувається перший національний форум Relocation

Новини Вінниці / У Вінниці відбувається перший національний форум Relocation

У Вінниці розпочався перший національний форум Relocation. Його мета полягає у консолідації зусиль бізнес-спільноти задля посилення економічної безпеки країни.

Про це повідомляє ГО «Вінницький Бізнес Клуб».

Національний форум Relocation відбувається за ініціативи Спілки підприємців «Стіна» та ГО «Вінницький Бізнес Клуб» при підтримці Центру міжнародного приватного підприємства (СІРЕ) та програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки Уряду Британії та за сприяння Вінницької обласної військової адміністрації, Вінницької обласної ради та Вінницької міської ради.

«Щодня роль і значення економічного фронту зростає. Сьогодні український бізнес несе значну відповідальність за підтримку та відновлення економіки країни, стабілізацію економічних процесів, налагодження фінансової підтримки національної безпеки та стимулювання створення взаємовигідної співпраці між усіма учасниками процесу», - зазначають організатори.

Програмою форуму передбачено проведення дискусійних панелей, виступи спікерів; обговорення теми: «Україна на шляху до ЄС: виклики, можливості для українського, в тому числі релокованого бізнесу»; презентації перспективних продуктів та цікавих кейсів; інформація про участь у міжнародних та вітчизняних донорських програмах для становлення та відновлення бізнесу.

Олеся Рудницька

15 грудня, 2022