У Вінниці відбулись два благодійні концерти шансоньє Олега Алябіна

Новини Вінниці / У Вінниці відбулись два благодійні концерти шансоньє Олега Алябіна

Олег Алябін – співак, український шансоньє та автор багатьох пісень, дворазовий лауреат премії «Шансон року». Свій стиль він позиціонує так: «золота середина між ліричним шансоном та естрадою». Олег Алябін бував у нашому місті багаторазово. Співаку подобається місто над Бугом, тут він знайшов багато друзів. Днями Олег Алябін виступав у Вінниці.

Два благодійні концерти у Вінницькій філармонії пройшли за підтримки депутата міської ради Віктора Мацери. На нього були запрошені мешканці п’ятого виборчого округу (з мікрорайону Тяжилів, військового містечка і суміжних вулиць), члени організації «Союз Чорнобиль України» , вихованці спортивних гуртків, члени Вінницького товариства сліпих (УТОС) та працівники однойменного підприємства, де працюють люди із обмеженими фізичними можливостями. Побували вони на творчому заході безкоштовно.

Загалом послухати концертну програму Олега Алябіна «Я повернувся!» прийшли півтисячі вінничан різного віку – від дошкільнят до пенсіонерів.   

Пісні звучали дуже різні: про життя, розлуку, любов, дітей і батьків. Серед них були відомі хіти «Біла черемуха», «Відпускаю», «Серце хулігана». До речі, співак свої композиції присвячує в основному жінкам. Каже, що без них життя не існує.

Не обійшлося і без «Червоної рути», яку Олег Алябін виконує під час всієї своєї тривалої творчої кар’єри.  Але, напевно, найбільш заінтригувало виконання знаменитої композиції «Золоті купола» у незвичній для багатьох інтерпретації. Як виявилося, саме Олег Алябін був першим виконанням цього загальновідомого хіта. І лише згодом пісня була передана для виконання іншому шансоньє Михайлу Кругу, якого було незабаром після цього вбито. Олег Алябін розповів, що він право виконувати «Золоті купола» на концертах, але не може включати хіт до своїх альбомів.          

За словами глядачів, цей незвичайний передноворічний вечір, повний запальних мелодій, назавжди запам'ятається і стане найкращим новорічним подарунком.

"Незабутні почуття, гарний настрій та позитивні емоції знайшли місце у серцях незрячих та слабозорих вінничан, які відвідали концертну програму відомого співака Олега Алябіна «Я повернувся»!"- прокоментував директор Вінницького підприємства УТОС Костянтин Ільніцький.

Василь ПЕТРЕНКО 

Новини Вінниці / У Вінниці відбулись два благодійні концерти шансоньє Олега Алябіна Новини Вінниці / У Вінниці відбулись два благодійні концерти шансоньє Олега Алябіна Новини Вінниці / У Вінниці відбулись два благодійні концерти шансоньє Олега Алябіна Новини Вінниці / У Вінниці відбулись два благодійні концерти шансоньє Олега Алябіна Новини Вінниці / У Вінниці відбулись два благодійні концерти шансоньє Олега Алябіна Новини Вінниці / У Вінниці відбулись два благодійні концерти шансоньє Олега Алябіна
admin

29 грудня, 2021