У Вінниці відбудеться зустріч з автором "інтегральної біомеханіки" Валерієм Філімоновим

Новини Вінниці / У Вінниці відбудеться зустріч з автором "інтегральної біомеханіки" Валерієм Філімоновим

У Вінниці пропонують ознайомитись з новою методикою оздоровлення організму. Зустріч з автором та ведучим унікальної програми «Інтегральна біомеханіка» Валерієм Філімоновим чекає на вінничан вже у цю суботу 15 лютого.

Вінничанам пропонують ознайомитись із новою методикою оздоровлення організму. Зустріч із автором та ведучим унікальної програми «Інтегральна біомеханіка» Валерієм Філімоновим чекає на вінничан вже у цю суботу, 15 лютого.

Фахівці зазначають, що авторська методика Валерія Філімонова, створена на поєднанні медичних та технічних знань, дає можливість коригувати та покращувати стан людей з ураженням опорно-рухового апарату та ускладненнями при нейро-м‘язових захворювань.

Для людей, які особливо не скаржаться на здоров‘я, методика дає можливість створити новий руховий стереотип, виправити осанку, ходу та спосіб реакції.

Організатор зустрічі «Клуб активного читання»

«15 лютого  о 15.00  запрошуємо на зустріч з автором та ведучим програми «Інтегральна біомеханіка» Валерієм Філімоновим.  Ви зможете познайомитись з теоретичними основами напряму та отримати практичні навички дослідження власного тіла та його можливостей», - йдеться на сторінці спільноти «Клуб активного читання»  у FB.

Вінничанка Олена, яка вже кілька місяців займається за методикою «інтегральна біомеханіка», розповідає:

«Валерій Філімонов лікар невролог з багаторічним стажем. На основі своєї  медичної практики та спостереження за пацієнтами під час реабілітації він створив оздоровчий напрямок, який  враховує індивідуальні особливості кожного. Його методика налаштовує опорно руховий апарат людини на природний комфортний для неї стан.

Тож по-перше, така методика дуже корисна для людей які потребують реабілітації. По друге дає потужний профілактичний ефект – покращується самопочуття людини, зменшується вплив вікових факторів, які впливають на якість життя».

Заняття проходять або в парі, або в групі. Бажаючі дізнатись про методику та умови реєстрації на зустріч  з Валерієм Філімоновим можуть звернутись за телефоном 098 077 89 60  або ел.поштою [email protected]

Довідково: термін «біомеханіка» утворений двома грецькими словами: «bios» – життя, та «mexane» – знаряддя. Наука біомеханіка вивчає рухову діяльність живих систем у всіх його проявах. Об'єктом біомеханіки є рухова діяльність живих систем, а предметом – закономірності її використання у різних сферах (у тому числі й у сфері фізичної культури).

Марина Карабай

13 лютого, 2020