У Вінниці відбудеться живий джазовий концерт, слухачам обіцяють «мурашок по тілу»

Новини Вінниці / У Вінниці відбудеться живий джазовий концерт, слухачам обіцяють «мурашок по тілу»

У Вінниці буде «живий джаз». Сьогодні увечері в залі Вінницької обласної філармонії унікальний а капела бенд «United People» презентує свою вокальну програму. Співачки виконають відомі хіти та імітуватимуть голосам гру музичних інструментів.

У Вінниці буде «живий джаз». Сьогодні ввечері, в залі Вінницької обласної філармонії, унікальний а капелла бенд «United People» презентує свою вокальну програму. Співачки виконають відомі хіти та імітуватимуть голосам гру музичних інструментів.

Про це йдеться в афіші Вінницької обласної філармонії.

«Неймовірний перформанс, в якому єдина в Україні дівчина біт-боксер та професійні вокалістки не лише співатимуть відомі хіти у незвичних аранжуваннях, а й імітуватимуть голосами різні інструменти», - йдеться в інформації.

Організатори обіцяють незабутній вечір та «мурашок по тілу» від почутого.

Унікальний колектив «United People», який неймовірним вокалом, фанковими ритмами, оригінальними аранжуваннями і поєднанням різних стилів занурює слухача в нескінченний всесвіт музики. Енергетика кожної учасниці викликає неймовірний захват і заряджає кожного в залі. Цей концерт для тих, хто хоче випробувати нові враження і побачити всю силу музику і вокалу з нового боку.

United People швидко завоювали свою аудиторію і були визнані престижними конкурсами. У 2006 році група стала кращою в жанрі A Capella за версією А Capella Battle. Крім того, вони отримали премію за кращі аранжування. Колектив також відзначився участю в найбільшому хоровому фестивалі China International Choir Festival, де вони гідно представили Україну. Крім турне по Китаю, United People неодноразово виступали на одній сцені з легендарними акапельними групами Ball In The House (США), OMMM (Франція).

Марина Карабай

28 вересня, 2020