У Вінниці відбудеться лекція відомого українського журналіста і публіциста Віталія Портникова

Новини Вінниці / У Вінниці відбудеться лекція відомого українського журналіста і публіциста Віталія Портникова

У Вінниці в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса ДНУ імені Василя Стуса відбудеться відкрита лекція українського журналіста і публіциста Віталія Портникова. До участі запрошують не лише майбутніх журналістів, а також й журналістів регіону.

У Вінниці в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса ДНУ імені Василя Стуса відбудеться відкрита лекція українського журналіста і публіциста Віталія Портникова. До участі запрошують не лише студентів журфаку, а також й журналістів регіону.

Лекція відбудеться 27 січня об 14:30 годині на базі вузу та є продовженням проекту “Четверта влада: вплив, виклики, відповідальність”, який ініційований громадською організацією "Всеукраїнський демократичний форум" за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

В рамках проекту планується проведення Портниковим 6 лекцій для журналістів та студентів, що планують займатися журналістикою. Вінниця стане п'ятим, після Одеси, Острога, Харкова та Дніпра, містом де відбудеться лекція в рамках проекту.

За матеріалами публічних лекцій готуватиметься просвітницький відео-продукт, який можна використовувати в навчальних програмах з журналістики.

Місце проведення :

м. Вінниця, вул. 600-річчя, 21

Головний корпус, Актова зала, 7 поверх
Понеділок 27.02.2020
Початок об 14:30