У Вінниці ветеринари лише після початку операції зрозуміли, що «на столі» не вагітна кішка, а звичайний кіт

Новини Вінниці / У Вінниці ветеринари лише після початку операції зрозуміли, що «на столі» не вагітна кішка, а звичайний кіт

У Вінниці під час стерилізації кішки, виявили, що це кіт. Операцію робили на початку січня, у вінницькій клініці біля ринку, що по вулиці Папаніна.

У Вінниці під час стерилізації кішки, виявили, що це кіт. Операцію робили на початку січня у вінницькій клініці біля Центрального ринку. Журналісти NaПариж дізнались на правах анонімності від Надії В. про недбалість лікарів ветеринарної клініки.

Історія розпочалася з того, що до обійстя пані Надії «прибилась» пухнаста кішка. Жінка, у якої кілька своїх домашніх улюбленців, не змогла встояти і прихистила тваринку.

З огляду на те, що кішка була доволі доглянута, жінка розуміла, що вона домашня, тож почала шукати господарів. Час йшов, а за гостею так ніхто і не приходив. Надія ж почала помічати, що кішка стала стрімко набирати вагу.

«Вагітна!», - промайнуло в голові у жінки.

Одразу ж почали миготіти думки про те, що робитиме з кошенятами. До того ж вагітність кицьки наштовхнула на здогадку, що господарі просто викинули тваринку саме через вагітність.

Пані Надія вирішила позбутися кошенят та стерилізувати кішку. Звичайно, цивілізовано, у ветеринарній клініці...

Домовилась про операцію, підписала папери «про нерозголошення» і сплатила кошти. Коли ж лікарі розпочали операцію, виявилось, що кішка не вагітна. І це зовсім не кішка, а кіт.

Тож тварину намучили, потім кастрували. Господині зробили знижку на послуги.

Зазначимо, у мережі є різноманітні відгуки щодо клініки, яка знаходиться в цьому районі.

Є і такі дописувачі, які розповідають про смерть своїх улюбленців після лікування у ветеринарів.

Зокрема одна із дописувачок дуже вдячна за те що, її собаку врятували від раку. Видалили аж 4 пухлини.

 

Не хотілось би нікого звинувачувати. На сторінці клініки кількість «позитивних» та «негативних» відгуків майже однакова. Правда, в позитивних звучить більше загальних фраз – чудова клініка, уважні ветеринари, а ось летальні випадки описують доволі детально.

Тож перед тим, як класти тварину під «ніж хірурга» проконсультуйтесь у кількох спеціалістів. І підписуючи договір, добре ознайомтесь зі своїми правами та обов‘язками.