У Вінниці велосипедист відкрив вогонь з пістолета по патрульним (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці велосипедист відкрив вогонь з пістолета по патрульним (ФОТО)

Сьогодні близько 6-ї ранку вінницькою вулицею їхав чоловік на велосипеді. Екіпаж патрульних звернув увагу на нього, оскільки попри теплу погоду на його руках були рукавиці. Далі події почали стрімко розвиватися: зрозумівши, що його хтять перевірити, цей невідомий дістав бойовий пістолет та почав стріляти у копів. Патрульні відкрили вогонь у відповідь. Затим починається погоня. Стрільця наздоганяють та затримують. З'ясовується, що цей велосипедист – рецидивіст з Хмельницької області. У наше місто приїхав заробити. Звісно, не на будівництві чи ринку. Виявилося, що незадовго до затримання він обікрав мікроавтобус. Поцуплені речі оперативники виявили у його авто. Нині його утримують під вартою. Триває розслідування. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко.

Сьогодні близько 6-ї ранку вінницькою вулицею їхав чоловік на велосипеді. Екіпаж патрульних звернув увагу на цього "байкера" у спортивному костюмі, оскільки попри теплу погоду на його руках були рукавиці.

Далі події почали стрімко розвиватися: зрозумівши, що його хтять перевірити, цей невідомий дістав бойовий пістолет та почав стріляти у копів. Патрульні відкрили вогонь у відповідь.

Затим починається погоня. Стрільця наздоганяють та затримують. З'ясовується, що цей велосипедист – рецидивіст з Хмельницької області. У наше місто приїхав заробити. Звісно, не на будівництві чи ринку. 

Виявилося, що незадовго до затримання він обікрав мікроавтобус. Поцуплені речі оперативники виявили у його авто.

Нині його утримують під вартою. Триває розслідування.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко.


 

Юрій Ярмощук

18 жовтня, 2018