У Вінниці вандал пошкодив напис “Я люблю Вінницю”

Новини Вінниці / У Вінниці вандал пошкодив напис “Я люблю Вінницю”

У центрі Вінниці патрульні затримали не тверезого хлопця, який пошкодив напис “Я люблю Вінницю”.

У центрі Вінниці вранці 2 транвя патрульні затримали нетверезого хлопця, який пошкодив напис “Я люблю Вінницю”. Зважаючи на низку проколів, які виписали на вінничанина, у суді його можуть оштрафовати на чималу суму. 

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 2 червня вранці, надійшло повідомлення, що невідомий чоловік намагається пошкодити декоративний напис «Я люблю Вінницю».

В момент, коли правопорушник зрозумів, що його «застали на гарячому» то почав тікати, але патрульні на місце події прибули досить оперативно. Заявник вказав їм напрямок руху хулігана, і поліцейські направились за ним. Затримали хулігана на вулиці Соборній. Таким чином, далеко втекти чоловікові не вдалось, бо він був п’яним і тікаючи падав.

Правопорушником виявився 23-річний вінничанин. На нього інспектори одягнули кайданки та доставили до відділку поліції, де склали ряд адміністративних матеріалів, зокрема, за дрібне хуліганство, злісну непокору працівникам поліції, куріння та появу в громадському місці у п’яному вигляді.

Ірина Заіковата

3 червня, 2019