У Вінниці в суді виявили COVID-19, заклад працюватиме у штатному режимі

Новини Вінниці / У Вінниці в суді виявили COVID-19, заклад працюватиме у штатному режимі

У Вінницькому міському суді виявили черговий випадок COVID-19, просять утриматись від участі в судових засідання, а більше користатись онлайн послугами.

У Вінницькому міському суді виявили черговий випадок COVID-19. Людей просять утриматись від участі в судових засідання, а більше користатись онлайн послугами.

Про це повідомляє пресслужба Вінницького міського суду Вінницької області.

«У Вінницькому міському суді Вінницької області підтверджено черговий випадок захворювання на COVID-19. Працівників, які безпосередньо контактували з хворим, відправлено на самоізоляцію з їх наступним тестуванням на COVID-19.

Повідомляємо, що Вінницький міський суд Вінницької області продовжує працювати в штатному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

Звертаємось до Вас із проханням утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень, з метою убезпечення відвідувачів та працівників апарату суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції»,- йдеться в інформації.

Також працівники суду пропонують подавати заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку, розміщену у фойє, сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти [email protected] тощо.

Отримати інформацію про рух справи пропонують по телефону.