У Вінниці в пенсіонерки нападник відібрав тисячу доларів: грабіжника знайшли на третій день

Новини Вінниці / У Вінниці в пенсіонерки нападник відібрав тисячу доларів: грабіжника знайшли на третій день

У Вінниці на вулиці Пирогова 6 лютого пограбували 68-річну жінку: невідомий напав на неї, повалив не землю та вирвав із рук сумку, де було 1 тисяча доларів США, 700 гривень, два мобільні телефони та паспорт. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, затримали підозрюваного 9 лютого.

У Вінниці на вулиці Пирогова 6 лютого пограбували 68-річну жінку: невідомий напав на неї, повалив не землю та вирвав із рук сумку, де було 1 тисяча доларів, 700 гривень, два мобільні телефони та паспорт. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, затримали підозрюваного 9 лютого.

За словами керівника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, затримали 24-річного уродженця Миколаївської області. Впіймали зловмисника у Томашполі, де він переховувався від поліції у родичів. Награбоване у чоловіка частково вилучено, а сумку він викинув у річку.

Нині правоохоронці перевіряють затриманого до вчинення аналогічних злочинів на території області. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 КК України (грабіж). Чоловікові загрожує до 4 років ув’язнення.

Сергій Маламура

10 лютого, 2021