У Вінниці в музей Пирогова вже запускають відвідувачів

Новини Вінниці / У Вінниці в музей Пирогова вже запускають відвідувачів

Наразі карантин в країні ще триває, однак життя в містах потихеньку відновлюється. Так, національний музей-садиба М. І. Пирогова відчинив свої двері для відвідувачів. Покищо пускають лише на територію садиби.

Наразі карантин в країні ще триває, однак життя в містах потихеньку відновлюється. Так, національний музей-садиба М. І. Пирогова, розташований у Вінниці, відчинив свої двері для відвідувачів. Поки що пускають люей лише на територію садиби.

Як повідомляється на сторінці Visit Vinnytsia:

"Знову можна милуватися чепурним будинком генія медицини, навкруги якого розкинувся розкішний хвойний парк, яблуневий сад і липова алея. Лавки під покровом соковитої зелені, кам’яні вазони з весняними квітами, аромати рослин, якими послуговувався видатний лікар, – цей мальовничий куточок завжди приваблював як затишне місце для прогулянок та чудова локація для фотосесій".

У музеї очікують на відновлення повноцінних екскурсій. 

Новини Вінниці / У Вінниці в музей Пирогова вже запускають відвідувачів Новини Вінниці / У Вінниці в музей Пирогова вже запускають відвідувачів Новини Вінниці / У Вінниці в музей Пирогова вже запускають відвідувачів Новини Вінниці / У Вінниці в музей Пирогова вже запускають відвідувачів
Ірина Заіковата

28 травня, 2020