У Вінниці університети розпочали "полювання" на студентів: пропонують екскурсії, інтелектуальні та "рольові" ігри

Новини Вінниці / У Вінниці університети розпочали "полювання" на студентів: пропонують екскурсії, інтелектуальні та "рольові" ігри

Вінницький державний педагогічний університет наприкінці січня «відкриє» двері для майбутніх абітурієнтів. Один з найстаріших навчальних закладів Вінницької області  запрошує прийти на екскурсію до вузу та поспілкуватись з викладачами.

Вінницький державний педагогічний університет імені Коцюбинського наприкінці січня «відкриє» двері для майбутніх абітурієнтів. Один із найстаріших навчальних закладів Вінницької області  запрошує прийти на екскурсію до вузу та поспілкуватись з викладачами.

Про це йдеться на сайті навчального закладу.

Зазначимо, що захід цей традиційний. Освітяни кожного року готують для гостей університету «пізнавально-розважальну» програму.

Минулого року майбутніх абітурієнів запросили на екскурсію до музею історії вузу, показали редакцію університетської газети та телерадіоцентру. Гостям навіть запропонували спробували себе у ролі ведучих в телевізійній студії. Також охочих запросили взяти участь в «інтелектуальних» змаганнях.

Фото з архіву 

Марина Карабай

16 січня, 2020