У Вінниці у дворі багатоповерхівки з'явилась незаконна приватна парковка (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці у дворі багатоповерхівки з'явилась незаконна приватна парковка (ФОТО)

У Вінниці, багатоповерхівки по вул. Пирогова мешканцям мабуть здалось, що прибудинкова територія є лише їхньою власністю, а не загального користування. Аби задовільнити власну потребу в паркомісцях, вони вирішили влаштувати закриту автостоянку в дворі будинку, на місці конструкції для чистки килимів.

У Вінниці мешканцям багатоповерхівки по вул. Пирогова мабуть здалось, що прибудинкова територія є лише їхньою власністю, а не площею загального користування. Аби задовільнити власну потребу в паркомісцях, вони вирішили влаштувати закриту автостоянку в дворі будинку - на місці конструкції для чистки килимів.

 Як повідомили на офіційній сторінці у Facebook "Муніципальна варта Вінниці", до них надійшло повідомлення від мешканців сусідніх будинків, що на вказаній території без дозволу і чхання на потреби решти мешканців, жителі багатоповерхівки демонтували конструкції для чистки килимів та з усім завзяттям взялися до будівництва приватної автопарковки.

Як встановили інспектори, дозвільні документи на такі дії були відсутні, тому на організатора будівництва цієї автостоянки скдадено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / У Вінниці у дворі багатоповерхівки з'явилась незаконна приватна парковка (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці у дворі багатоповерхівки з'явилась незаконна приватна парковка (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці у дворі багатоповерхівки з'явилась незаконна приватна парковка (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці у дворі багатоповерхівки з'явилась незаконна приватна парковка (ФОТО)
Ірина Заіковата

28 травня, 2020