У Вінниці у ДТП важко травмовано жінку. Місцеві активісти одразу намагалися допомогти водієві з ознаками сп’яніння

Новини Вінниці / У Вінниці у ДТП важко травмовано жінку. Місцеві активісти одразу намагалися допомогти водієві з ознаками сп’яніння

Ввечері 18 листопада у Вінниці на вулиці Д.Нечая поблизу перехрестя з провулком Сірка автомобіль Mercedes збив жінку, яка перетинала проїзну частину дороги з велосипедом. Внничанка отримала важкі травми. Її госпіталізовано. У поліції намагаються з'ясувати особу потерпілої, адже при собі в неї не було документів.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія на Старому місті сталась близько 18:30.

Жінку з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, переломом обох гомілок госпіталізовано. Вона й досі перебуває без свідомості у реанімаційному відділенні. Лікарі намагаються врятувати життя вінничанки.

У поліції вказують, що 30-річний водій легковика представився патрульним представником однієї з громадських організацій та відмовився від проходження освідування  на стан сп’яніння за допомогою алкотестеру «Драгер». Чоловік, які мав зовнішні ознаки сп’яніння, пояснив, що відразу після аварії вжив заспокійливі ліки.

З власних джерел NaПарижі з’ясував, що водій «прикривався» ГО «Дорожній контроль - Вінниця». Містянам вона відома тим, що якраз наглядає за дотримання законності та правил дорожнього руху. До речі, місцеві активісти прибули до місця ДТП, де надавали консультативну допомогу водієві.

Між тим, у поліції стверджують, що надалі в медичному закладі у водія  було відібрано зразки крові та сечі для проведення експертизи на стан сп’яніння.

На місці аварії слідчо-оперативна група поліція провела першочергові слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Такий злочин карається ув'язненням терміном до 8 років.

Правоохоронці встановлюють свідків та очевидців аварії, а також з’ясовують особу потерпілої жінки. На вигляд їй близько 55-60 років.

У поліції звертаються до громадян з проханням, якщо ви маєте інформацію щодо обставин аварії чи потерпілої - телефонуйте за номерами : 0679017317 096 502 53 15 або 102.

P.S. Пізніше стало відомо, що поліцейські вже встановили особу потерпілої в аварії жінки - це 53-річна вінничанка.

Р.Р.S. Читайте також: У «Дорожньому контролі – Вінниця» прокоментували ДТП з їхнім активістом

Макс Мельник

19 листопада, 2021