У Вінниці цуценя застрягло під автомобілем. Звільняли малечу рятувальники

Новини Вінниці / У Вінниці цуценя застрягло під автомобілем. Звільняли малечу рятувальники

З приходом холодів досить часто вуличні тварини знаходять місце обігріву під теплим мотором щойно припаркованого автомобіля. Схожа ситуація сталась на вулиці Бучми. Рятувальники звільнили цуценя, який застряг в ходовій частині автомобіля.

З приходом холодів досить часто вуличні тварини знаходять місце обігріву під теплим мотором щойно припаркованого автомобіля. Схожа ситуація сталась у Вінниці на вулиці Бучми. Рятувальники звільнили цуценя, який застряг в ходовій частині автомобіля.

Як стало відомо зі сторінки у Facebook ГУ ДСНС у Вінницькій області, 28 січня рятувальники надали допомогу щенятку, який на вул.Бучми заліз під авто Volkswagen passat Б5, що належить 27-річному чоловікові.  

Водій розповів, що коли легковик зрушив з місця, він почув скавуління тварини. Зупинивши автомобіль, чоловік оглянув його й зрозумів, що у важелях ходової частини знаходиться щеня, яке самостійно не може вибратися із пастки.

Чоловік одразу ж зателефонував до Служби порятунку. На місце виклику прибули рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №4, які за допомогою пневматичного інструменту підняли автомобіль та зняли піввісь і нижню балку автомобіля, вивільнивши песика.

Власник даного транспортного засобу відвіз тварину у ветеринарну клініку.