У Вінниці тролейбус на 15 хвилин перекрив центр міста: його штовхали пасажири і перехожі (ФОТО,ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці тролейбус на 15 хвилин перекрив центр міста: його штовхали пасажири і перехожі (ФОТО,ВІДЕО)

У Вінниці на перехресті Соборної - Театральної сьогодні, 20 січня, близько 10:10 тролейбус, що їхав за маршрутом №3 (Вишенька - ВПЗ), перекрив дорогу, внаслідок чого утворився невеликий затор. Зупинитися на Соборній змушені були трамваї в обидва боки та тролейбуси, що їхали в бік Вишеньки.

У Вінниці на перехресті Соборної та Театральної сьогодні, 20 січня, близько 10:10 тролейбус, що їхав за маршрутом №3 (Вишенька - ВПЗ), перекрив дорогу, внаслідок чого утворився невеликий затор. Зупинитися на Соборній змушені були трамваї в обидва боки та тролейбуси, що їхали в бік Вишеньки.

Тролейбус зачепився за трамвайну лінію. Його довелось трохи відштовхувати назад. Допомагали не лише водії інших трамваїв та тролейбусів, а й перехожі.

Тривав затор недовго: за 15 хвилин транспорт роз’їхався.   

Новини Вінниці / У Вінниці тролейбус на 15 хвилин перекрив центр міста: його штовхали пасажири і перехожі (ФОТО,ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці тролейбус на 15 хвилин перекрив центр міста: його штовхали пасажири і перехожі (ФОТО,ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці тролейбус на 15 хвилин перекрив центр міста: його штовхали пасажири і перехожі (ФОТО,ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці тролейбус на 15 хвилин перекрив центр міста: його штовхали пасажири і перехожі (ФОТО,ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці тролейбус на 15 хвилин перекрив центр міста: його штовхали пасажири і перехожі (ФОТО,ВІДЕО)