У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний час

Новини Вінниці / У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний час

Вінницькі патрульні роти тактико-оперативного реагування склали іспит на витривалість, виконуючи "Комплекс Мерфі". Тренер торівців продемонстрував рекордний час виконання фізичних вправ. Його час одни з найкращих в Україні.

Вінницькі патрульні роти тактико-оперативного реагування склали іспит на витривалість, виконуючи "Комплекс Мерфі". Тренер торівців продемонстрував рекордний час виконання фізичних вправ - один з найкращих в Україні.

Про це повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

Зазначимо, що "Комплекс Мерфі", складається з п‘яти кроків:

- 1,6 км бігу;
- 100 підтягувань;
- 200 віджимань;
- 300 присідань;
- і знову 1,6 км бігу.

Його виконують без зупинок на секундомірі, тобто без жодних перерв на відпочинок. Всі вправи потрібно виконати у визначений час – за 45 хвилин. Наші патрульні роти ТОР показали дуже гідний результат!

Крім того, спробувати свої сили у виконанні "Комплексу Мерфі" добровільно зголосився старший інспектор з професійної підготовки відділу кадрового забезпечення Максим Недзельський. Його результат приголомшливий! Макс не просто вклався у зазначений термін, а й показав один з найкращих результатів. Він виконав усі вправи за 31 хв 43 с, а це 2-ий результат серед працівників патрульної поліції по Україні. І перший на Вінниччині.

Зазначимо, що тест Мерфі названий на честь американського військового. Жорсткий комплекс вправ розробив сам лейтенант та виконував його у бронежилеті. Морський котик Майкл Мерфі загинув у 2005-му році, захищаючи рідну землю. Тепер в усьому світі в пам'ять про воїнів, що віддали життя за країну, тисячі сміливців проходять це спортивне випробування.

Новини Вінниці / У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний часНовини Вінниці / У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний часНовини Вінниці / У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний часНовини Вінниці / У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний часНовини Вінниці / У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний часНовини Вінниці / У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний часНовини Вінниці / У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний часНовини Вінниці / У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний часНовини Вінниці / У Вінниці тренер ТОРівців виконав "тест Мерфі" за рекордний час
Марина Карабай

10 серпня, 2020