У Вінниці, тікаючи від поліції, п’яний водій зніс паркан

Новини Вінниці / У Вінниці, тікаючи від поліції, п’яний водій зніс паркан

У Вінниці, посеред ночі, п’яний воді влаштував справжні гонки з працівниками поліції. Однак, далеко втекти порушнику не вдалось – чоловік не впорався з керуванням та влетів у паркан. На щастя з людей ніхто не постраждав, лише автівка та частина цегляної огорожі.

У Вінниці, посеред ночі, п’яний водій влаштував справжні гонки з працівниками поліції. Однак, далеко втекти порушнику не вдалось – чоловік не впорався з керуванням та влетів у паркан. На щастя ніхто з людей не постраждав, лише автівка та частина цегляної огорожі.

Як повідомили в управлінні патрульній поліції Вінницької області, 3 лютого, близько 6:00, надійшло повідомлення про керманича автомобіля BMW, який, ймовірно, управляє «залізним конем» напідпитку.

Виявивши схоже авто на вулиці Князів Коріатовичів, поліцейські подали водієві сигнал про зупинку, однак порушник лише пришвидшив рух та почав утікати в напрямку Хмельницького шосе, нехтуючи ПДР. Звернувши на вулицю Генерала Арабея, чоловік не впорався з керуванням і влетів у паркан.

Водія затримали. Під час спілкування патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Порушник від проходження огляду відмовився на місці зупинки в присутності двох свідків.

На керманича BMW поліцейські склали протоколи за ст. 130 (керування напідпитку) КУпАП, за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, за ст. 122-2 (невиконання вимог про зупинку) КУпАП та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

Ірина Заіковата

3 лютого, 2020