У Вінниці тепло подали майже до 900 будинків, але вже є пориви в мережах

Новини Вінниці / У Вінниці тепло подали майже до 900 будинків, але вже є пориви в мережах

Станом на 13:00 21 жовтня КП "Вінницяміськтеплоенерго" подало тепло до 897 будинків із 1223, які обслуговує підприємство. Однак, уже є аварійні ситуації. Як зазначають комунальники, це пов'язано із великим навантаженням на мережі.

Станом на 13 годину 21 жовтня КП "Вінницяміськтеплоенерго" подало тепло до 897 будинків із 1223, які обслуговує підприємство. Однак, уже є аварійні ситуації. Як зазначають комунальники, це пов'язано із великим навантаженням на мережі.

Зокрема, є пориви тепломережі на двох ділянках, які подають теплоносій на вісім будинків.

"На всі місця, де виявлені аварійні ситуації, оперативно виїжджають і працюють бригади. Ділянки, де виявлено пориви:

вул. М. Литвиненко-Вольгемут,48а (на ділянці працюють сьогодні, 21.10)

вул. Є. Пікуса, 1 (на ділянці працюють сьогодні, 21.10)", - зазначають у пресслужбі підприємства.

Також є порив у внутрішньобудинковій системі, за які відповідають управляючі компанії, житлово-експлуатуючі об’єднання, правління ОСББ.

"Це один із будинків, які обслуговує ТОВ «ЖЕО». Зараз працівники даного житлово-експлуатуючого об’єднання здійснюють пошук пориву. У зв’язку з цим призупинено подачу теплоносія на 6 будинків за адресами: вул. М. Литвиненко-Вольгемут, 21,23,42,42а,54,56. Послуга з централізованого опалення на дані будинки буде відновлена після ліквідації аварійної ситуації працівниками ТОВ «ЖЕО», - наголошують у КП "Вінницяміськтеплоенерго".

Сергій Маламура

21 жовтня, 2020