У Вінниці та в Літинському районі минулої доби підтверджено нові випадки COVID-19

Новини Вінниці / У Вінниці та в Літинському районі минулої доби підтверджено нові випадки COVID-19

За минулу добу на Вінниччині нові випадки коронавірусу підтверджено в обласному центрі та в Літинському районі. Про це йдеться у повідомленні Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України.

За минулу добу на Вінниччині нові випадки коронавірусу підтверджено в обласному центрі та Літинському районі. Про це йдеться у повідомленні Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України.

Якщо добою раніше у Вінниці було зафіксовано 184 випадки COVID-19, то станом на 11:00 30 квітня - 187 випадків. У Літинському районі захворілих стало на двоє більше - нині дев'ять осіб.

Загалом коронавірусну хворобу виявлено: місто Вінниця - 187 випадків, Калинівський район - 72, Вінницький район - 22, Тростянецький район  – 16, Гайсинський, Погребищенський райони – по 13, Барський, Немирівський райони  – по 10, Козятинський, Літинський райони – по дев’ять, Жмеринський район – 8, Томашпільський район – 6, Липовецький, Мурованокуриловецький, Тульчинський, Хмільницький, Ямпільський райони - по п'ять, Крижопільський, Оратівський, Тиврівський, Чернівецький райони – по три, Іллінецький, Могилів-Подільський райони – по два, місто Ладижин - один випадок.

Станом на 30 квітня в лабораторіях ОЛЦ досліджено 7761 зразки матеріалів.

Сергій Маламура

30 квітня, 2020