У Вінниці та Києві покажуть інклюзивну танцювальну виставу про віру в життя, кохання, підтримку і Гармонію в душі та серці

Новини Вінниці / У Вінниці та Києві покажуть інклюзивну танцювальну виставу про віру в життя, кохання, підтримку і Гармонію в душі та серці

«INCLUSION IN HARMONY» так називається нова інклюзивна танцювальна вистава, яку ставлять професійні актори, танцюристи та вінничани на візках. Учасники мюзиклу на сцені продемонструють три історії, в яких покажуть віру та жагу до життя, кохання, наскільки важлива підтримка рідних та небайдужих у важкі часи та труднощі, які дає доля, а також Гармонію у серці та душі.

«INCLUSION IN HARMONY» - так називається нова інклюзивна танцювальна вистава, яку ставлять професійні актори, танцюристи та вінничани на візках. Учасники мюзиклу на сцені продемонструють три історії, в яких покажуть віру та жагу до життя, кохання, наскільки важлива підтримка рідних та небайдужих у важкі часи та труднощі, які дає доля, а також Гармонію у серці та душі. З глядачами артисти ділитимуться не вигаданими, а власними життєвими історіями.

Організатором проекту є громадська організація «Розвиток. Розвиток».

«В нашій країні інклюзія тільки розвивається, тому для всіх нас важливо вчитися долати бар'єри, і не лише зовнішні, але й внутрішні. Завдяки творчості та таким виставам, ми стаємо ближче один до одного», - каже голова ГО Ірина Борзова.

Танцювальну постановку з участю балету «Крила України» Центру військово-музичного мистецтва ПС ЗСУ, танцювального колективу«Гармонія», данс-клубів «Болеро» і «Артфьюжин», інклюзивного колективу«Соняшник» та представник Національної параолімпійської збірної зі спортивних танців на візках Івана Сивака, буде показано у Вінниці та Києві.

В обласному центрі її демонструватимуть 18 листопада на сцені театру Садовського, а 27 листопада  в столиці в «Українському домі».

Вхід на виставу вільний.