У Вінниці та Крижополі ювенальні поліцейські провели «рейд» по популярним місцям відпочинку

Новини Вінниці / У Вінниці та Крижополі ювенальні поліцейські провели «рейд» по популярним місцям відпочинку

На Вінниччині ювенальні поліцейські перевірять, як діти дотримують кранатину. Правоохоронці  перевірили дитячі майданчики, спортивні майданчики та популярні місця відпочинку у двох містах Вінницької області.

На Вінниччині ювенальні поліцейські перевірять, як діти дотримують карантину. Правоохоронці перевірили дитячі, спортивні майданчики та популярні місця відпочинку у двох містах Вінницької області.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Ювенальними поліцейськими Вінницького та Крижопільського відділків поліції проведено перевірки з дотримання умов карантинних заходів серед дітей», - йдеться в інформації.

У відомстві зазначають, що такі перевірки відбуваються регулярно, особлива увага приділяється вихідним та святковим дням.

Зазвичай, незважаючи на карантин, на вулицях значно збільшується кількість відпочиваючих, у тому числі і дітей.

Зазвичай, поліцейські проводять роз‘яснювальну роботу. Розповідають про заборону перебування дітей до 14 років без нагляду батьків та недопущення залишати місця проживання без їхнього дозволу. Правоохоронці також нагадують про необхідність дотримуватись гігієнічно-санітарних норм. От чи діє це?.. Є сумніви.

Новини Вінниці / У Вінниці та Крижополі ювенальні поліцейські провели «рейд» по популярним місцям відпочинкуНовини Вінниці / У Вінниці та Крижополі ювенальні поліцейські провели «рейд» по популярним місцям відпочинкуНовини Вінниці / У Вінниці та Крижополі ювенальні поліцейські провели «рейд» по популярним місцям відпочинку
Марина Карабай

22 травня, 2020