У Вінниці симфонічний оркестр гратиме просто неба - обласна філармонія відновлює свою роботу

Новини Вінниці / У Вінниці симфонічний оркестр гратиме просто неба - обласна філармонія відновлює свою роботу

Вінницька обласна філармонія відновлює роботу. Новий, точніше завершення 83-го сезону, заплановано на вересень. В філармонії попереджають, що дати концертів можуть змінюватись, але на 9 вересня вже заплановано виступ блискучого піаніста Антонія Баришевського. Загалом у вересневій афіші 6 концертів.

Вінницька обласна філармонія відновлює роботу після карантину. У вересні має відбутися завершення 83-го сезону, в афіші 6 концертів, один з яких відбудеться на площі біля філармонії. Тож любителі симфонічної музики зможуть наслодитися "живим звуком" безкоштовно.

А новий, 84 концертний сезон розпочнеться вже 1 жовтня.

Про це повідомляють офіційні джерела.

9 вересня – Антоній Баришевський (фортепіано, Київ) та струнний склад Симфонічного оркестру філармонії (Проект «STEINWAY & K°: НОВА ГЕНЕРАЦІЯ»)

17 вересня – День народження «Аркати» (Проєкт «Вечори з  «Арактою")

23 вересня – «Червона рута – квітка надії» (до 50-річчя написання «Червоної рути») – Квартет «Експромт», Олександр Онофрійчук та Наталія Бурмістрова

26 вересня – «Міфи та реальність» – Симфонічний оркестр та солісти філармонії (Проєкт «Симфонічний презентує») Концерт відбудеться на площі Василя Стуса (перед будівлею філармонії) о 16:00

28 вересня – «New Jazz Voices» – Вокальна формація «United People» (Київ) (Проєкт «…І не тільки джах»)

30 вересня – «Листи кохання» – Камерний оркестр та солісти Хмельницької філармонії (Проєкт «OPERA PROJECT»)

Дбаючи про безпеку глядачів та артистів у період адаптивного карантину, адміністратори допоможуть зайняти місце у залі із дотриманням соціальної дистанції, запропонують пройти процедуру температурного скринінгу, скористатися антисептиком та нагадають про маски. Дати концертів можуть змінюватися в залежності від рекомендацій обласної Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки.