У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)

Вінницькі правоохоронці затримали в обласному центрі злочинну групу осіб, які вимагали неіснуючі борги у вінничан. В одного містянина вони відібрали легковик, аби він не вагався та «заплатив».

Вінницькі правоохоронці затримали в обласному центрі злочинну групу осіб, які вимагали неіснуючі борги у вінничан. В одного містянина вони відібрали легковик, аби він не вагався та заплатив.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП та прокуратурі у Вінницькій області, зловмисники вимагали у містянина 4 тисячі доларів. В операції по затриманню після отримання $3,5 тисяч 24 липня брали участь співробітники слідчого управління, управління стратегічних розслідувань, УСБУ у Вінницькій області та прокуратури області.

За словами т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Остроглядова, в ході проведення спецоперації задокументовано злочинну групу з 4-х осіб, яка мала вплив на криміногенну обстановку на території Вінницької області.

За наявною оперативною інформацією, члени групи регулярно займались вимаганням неіснуючих боргів у вінничан. Під час передачі коштів одним з потерпілим зловмисників затримали у дворі житлового масиву. Гроші кошти та автомобіль вилучені.

За матеріалами слідства, щоб спонукати вінничанина заплатити їм зазначену суму, зловмисники силоміць відібрали у нього автомобіль «Рено».

Документування злочинних дій відбувається в рамках відкритого кримінального провадження за ч.2 ст.189 КК України (вимагання). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці силовики затримали групу рекетирів (ФОТО)
Макс Мельник

24 липня, 2020