У Вінниці силовики «накрили» підпільний склад алкоголю (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці силовики «накрили» підпільний склад алкоголю (ФОТО)

В складському приміщенні промзони Вінниці зберігалася чимала партія алкоголю з підробленими акцизними марками. Коли склад накрили силовики, то нарахували понад 15 тисяч пляшок відомих українських виробників.

У складському приміщенні промзони Вінниці зберігалася чимала партія алкоголю з підробленими акцизними марками. Коли склад накрили силовики, то нарахували понад 15 тисяч пляшок відомих українських виробників.

Як зазначають у пресслужбі прокуратури Вінницької області, за версією слідства, вказані алкогольні напої реалізовувалася в роздрібних торгових точках регіону під виглядом оригінальної продукції з метою ухилення від сплати акцизного збору. Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 199 КК України.

До викриття підпільного складу з алкоголем долучалися співробітники прокуратури Вінницької області, управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції та слідчих СУ обласного главку.

Наразі тривають розшукові дії задля встановлення всіх осіб, причетних до схеми зі зберіганням та розповсюдженням цієї партії, допитують свідків.

Макс Мельник

17 січня, 2020