У Вінниці суд "вирішив долю" любителя колоти дівчат

Новини Вінниці / У Вінниці суд "вирішив долю" любителя колоти дівчат

Щонайменше до 8 березня перебуватиме за ґратами 22-річний вінничанин, який підозрюється у низці правопорушень, зокрема у тому, що нападав на дівчат посеред вулиць та колов гострими предметами. Вінницький апеляційний суд сьогодні продовжив йому термін перебування під вартою на 60 діб.

Щонайменше до 8 березня перебуватиме за ґратами 22-річний вінничанин, який підозрюється у низці правопорушень, зокрема у тому, що нападав на дівчат посеред вулиць та колов їх гострими предметами. Вінницький апеляційний суд сьогодні продовжив йому термін перебування під вартою на 60 діб.

Як зазначають у пресслужбі суду, також скасовано ухвалу першої інстанції про повернення обвинувального акту прокурору і направлено документ до міського суду.

Молоду людину обвинувачують, зокрема, у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження та хуліганстві. Як встановило слідство, минулої весни на вулицях міста хлопець штрикав вінничанок голкою для шприца. Від його розваги потерпіло одинадцятеро осіб, серед яких – троє неповнолітніх.

Обвинуваченому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

9 січня, 2020