У Вінниці суд виніс вирок розбійнику, який з ножем напав на жінку

Новини Вінниці / У Вінниці суд виніс вирок розбійнику, який з ножем напав на жінку

У Вінниці суд виніс вирок розбійнику, який з ножем напав на жінку. Цей 25-річний житель селища Стрижавка, що поблизу Вінниці, у травні цього року напав на 43-річну вінничанку – погрожуючи ножем, відібрав в неї гроші й телефон.

Цей 25-річний житель селища Стрижавка, що поблизу Вінниці, у травні цього року напав на 43-річну вінничанку – погрожуючи ножем, відібрав в неї гроші й телефон.

Одразу почався пошук нападника. Підозрюваного затримали дуже швидко – протягом години. Як з'ясувалося, ним був подолянин, якого правоохоронці певний час шукали, підозрюючи у скоєнні інших схожих злочинів.

У суді він зізнався, що напав на жінку. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, Вінницький міський  суд  визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 187  ККУ (розбій), та призначив  покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині суд конфіскував майно у двох розбійників та надовго запроторив їх за ґрати. Ці злочинці пограбували жительку Барського району.

Юрій Ярмощук

24 жовтня, 2018