У Вінниці суд обрав запобіжний захід підозрюваному в озброєному нападі на таксиста

Новини Вінниці / У Вінниці суд обрав запобіжний захід підозрюваному в озброєному нападі на таксиста

Сьогодні, 1 вересня, Вінницький міський суд задовольнив клопотання слідчого Вінницького районного відділення поліції та обрав на час досудового розслідування 25-річному жителю Житомирської області запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Сьогодні, 1 вересня, Вінницький міський суд задовольнив клопотання слідчого Вінницького районного відділення поліції та обрав на час досудового розслідування 25-річному жителю Житомирської  області запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Як повідомляв NаПарижі, у ніч на 30 серпня біля одного з сіл неподалік Вінниці було скоєно озброєний напад на водія таксі. Зловмисник заволодів автомобілем 28-річного вінничанина. Злочин він вчинив з використанням зброї. Також раніше судимий чоловік забрав гроші та мобільний у потерпілого.

Затриманому у Хмельницькій області зловмиснику оголосили про підозру за ч. 1 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

На час досудового розслідування він перебуватиме під вартою. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Сергій Маламура

1 вересня, 2020