У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)

У дворі по вулиці Данила Галицького у Вінниці сьогодні близько 15-ї години впала більша частина стовбура старезної черешні. І прямо – на припаркований під нею «Жигуль».

У дворі по вулиці Данила Галицького у Вінниці сьогодні близько 15-ї години впала більша частина стовбура старезної черешні. І прямо – на припаркований під нею «Жигуль».

Власник автівки Геннадій Яценко каже, що ставив машину тут постійно, бо більше ніде. Хоча й гараж має – буквально за три метри від «місця події»….

«Уже кілька годин ніхто не реагує: ні «Зеленбуд», ні ЖЕК, тим більше – сьогодні субота… Будемо звертатися кудись далі. Обов’язково складемо акт і вимагатиму компенсації збитків», - каже Геннадій.

Окрім «ВАЗа» черешня також пошкодила дроти ліній електропередач, перекрила проїзд. Тому рятувальники насамперед прибрали гілля з дороги, а поліцейські трохи огородили місце із порваними дротами.

Представники «Вінницязеленбуду» сказали, що за дерево не відповідають, бо росте воно у дворі, тому порадили власнику машини звертатися до ЖЕКу. Тому «крайніх» ще шукають…

А місцеві жителі та перехожі тим часом смакують ягодами, кажуть: доволі смачні й солодкі, а дістати їх на високій черешні ніяк не могли.

"Вона дуже стара, що років 60 тому, коли я «пацаном» був, лазив на неї за ягодами – тоді дерево було молодим і ще можна було на нього вилізти", - розповідає один з мешканців сусіднього будинку.    

Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці стара черешня привалила авто: шукають «крайніх» (ФОТО, ВІДЕО)