У Вінниці співвласники будинку прагнуть розв'язати корупційний вузол, зав'язаний керівництвом ОСББ "Чайка-Чехова"

Новини Вінниці / У Вінниці співвласники будинку прагнуть розв'язати корупційний вузол, зав'язаний керівництвом ОСББ "Чайка-Чехова"

Мешканці будинку звернулись до правоохоронних органів оголосивши повномасштабну «війну» проти господарчого свавілля та економічних маніпуляцій службовими особами ОСББ «Чайка-Чехова». Люди запевняють, що дозволену межу людського терпіння і довіри до службових осіб правління ОСББ перейдено. Відтак мешканці у стані відчаю готові йти на радикальні дії, впевнено крокуючи державними установами, щоб відновити справедливість у власному будинку. Стало відомо, що новостворене ОСББ в 2008 році дало надію для мешканців будинку по вул. Чехова, 8-А, на спрощене управління і використання майна, захисту інтересів, отримання якісних послуг з експлуатації та утримання будинку за меншою ціною.

Мешканці будинку у Вінниці звернулись до правоохоронних органів, оголосивши повномасштабну «війну» проти господарчого свавілля та економічних маніпуляцій, як вони вважають, службовими особами ОСББ «Чайка-Чехова».

Люди запевняють, що дозволену межу людського терпіння і довіри до службових осіб правління ОСББ перейдено. Відтак мешканці у стані відчаю готові йти на радикальні дії, впевнено крокуючи державними установами, щоб відновити справедливість у власному будинку.

Як стало відомо, новостворене ОСББ в 2008 році дало надію мешканцям будинку по вул. Чехова, 8-А, на спрощене управління і використання майна, захист інтересів, отримання якісних послуг з експлуатації та утримання будинку за меншою ціною. 

Все було б добре, але вінничани неодноразово почали помічати неладне в діях Правління ОСББ. Вони зазначають, що з 2012 року керівникам ОСББ приховувати свої «темні справи» стало не можливо. Мешканці розповіли, що поточний генеральний ремонт в будинку не проводився за весь період після створення ОСББ. За цей час на рахунках повинні бути акумулюватися колосальні кошти, адже всі власники квартир вчасно сплачують внески... Тому люди звернулися до правоохоронців.

Вінницькою місцевою прокуратурою, в рамках досудового розслідування відкрито кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України (Привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем), що карається обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 (трьох) років.

Журналісти редакції інтернет-видання NаПарижі уважно контролюватимуть перебіг розслідування кримінального провадження в справі ОСББ «Чайка-Чехова».

Новини Вінниці / У Вінниці співвласники будинку прагнуть розв'язати корупційний вузол, зав'язаний керівництвом ОСББ "Чайка-Чехова"Новини Вінниці / У Вінниці співвласники будинку прагнуть розв'язати корупційний вузол, зав'язаний керівництвом ОСББ "Чайка-Чехова"