У Вінниці співробітники всеукраїнської мережі супермаркетів зливали нечистоти у ливневу каналізацію, яка впадає у Буг

Новини Вінниці / У Вінниці співробітники всеукраїнської мережі супермаркетів зливали нечистоти у ливневу каналізацію, яка впадає у Буг

У Вінниці працівники одного із магазинів всеукраїнської мережі супермаркетів «ЕКО-маркет» що розташований у торговому центрі «Петроцентр», до утилізації відходів підійшли креативно. Рідкі нечистоти вони зливали прямо у ливневу каналізацію по вул. І. Бевза. Факт правопорушення виявили представники муніципальної поліції міста.

У Вінниці працівники одного із магазинів всеукраїнської мережі супермаркетів «ЕКО-маркет», що розташований у торговому центрі «Петроцентр», до утилізації відходів підійшли креативно. Рідкі нечистоти вони зливали прямо у ливневу каналізацію по вул. І. Бевза. Факт правопорушення виявили представники муніципальної поліції міста. 

«Ці нечистоти з ливневої каналізації впадають в річку Південний Буг і забруднюють водойму, значно шкодячи навколишньому середовищу і загрожуючи здоров’ю вінничан», - розповіли у Муніципальній поліції.

За порушення співробітників відповідатиме директор «ЕКО-маркету», саме на нього складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП. Йому доведеться заплатити штраф до 1700 грн.