У Вінниці смерть молодого чоловіка пов’язують з отруєнням. Його гостю вдалось врятувати

Новини Вінниці / У Вінниці смерть молодого чоловіка пов’язують з отруєнням. Його гостю вдалось врятувати

Ввечері 12 грудня вінницьким рятувальникам надійшла інформація про те, що 27-річний чоловік не виходить на зв'язок з рідними та не відкриває вхідні двері власної квартири у багатоповерхівці на вулиці Нагірній. Коли бійці через балкон залізли у житло, то спробували реанімувати господаря. Зусилля були марними. Проте вони врятували його 27-річну знайому.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, виклик до Служби порятунку «101» надійшов о 18:13. За допомогою висувної драбини, через балкон рятувальники потрапили до помешкання на третьому поверсі.

«Жінка подавала ознаки життя, у неї був наявний пульс та важке дихання, чоловік натомість — ні. Надзвичайники одразу надали постраждалій домедичну допомогу, а чоловіка до прибуття медиків намагалися реанімувати, проводячи серцево-легеневу реанімацію. Однак, врятувати його не вдалося. 27-річну потерпілу госпіталізовано до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні швидкої допомоги», - зазначають у головному управлінні.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, тіло потерпілого направлено на судово-медичну експертизу. Попередньо, загибель вінничанина наступила у результаті отруєння чадним газом через несправність газового котла у квартирі. 

Слідство розпочало кримінальне провадження з поміткою «нещасний випадок». Проводиться розслідування. 

Макс Мельник

13 грудня, 2021