У Вінниці складають протоколи на тих, хто не прибирає сніг

Новини Вінниці / У Вінниці складають протоколи на тих, хто не прибирає сніг

Юридичним особам, що не дбають про прибирання снігу у місцях загального користування й посипку доріжок сіллю, загрожують штрафи. Учора, 25 січня, працівники комунального підприємства «Муніципальна поліція» склали адміністративні протоколи на голову об'єднання співвласників багатоповерхового будинку на вулиці Брацлавській та керівника ТОВ «Магістраль». Вказаних осіб можуть оштрафувати на 850 – 1,7 тисячі гривень. Про це повідомляється на сторінці у Facebook муніципальної поліції. До речі, загалом останнім часом тим, хто вчасно не прибирав сніг – суб‘єктам господарювання, управляючим компаніями і комунальним підприємствам – надано понад двісті приписів.

Юридичним особам, що не дбають про прибирання снігу у місцях загального користування й посипку доріжок сіллю, загрожують штрафи. Учора, 25 січня, працівники комунального підприємства «Муніципальна поліція» склали адміністративні протоколи на голову об'єднання співвласників багатоповерхового будинку на вулиці Брацлавській та керівника ТОВ «Магістраль».

Вказаних осіб можуть оштрафувати на 850 – 1,7 тисячі гривень.

Про це повідомляється на сторінці у Facebook муніципальної поліції.

До речі, загалом останнім часом тим, хто вчасно не прибирав сніг –  суб‘єктам господарювання, управляючим компаніями і комунальним підприємствам – надано понад двісті приписів.


 

Юрій Ярмощук

26 січня, 2019