У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактувати

Новини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактувати

Сьогодні, 6 листопада, у Вінниці відбувся майстер-клас на тему «Невідкладна кардіологія: швидка діагностика, тактика допомоги, профілактика виникнення». Як правильно, а головне оперативно «розпізнавати» серцево-судинні захворювання медиків із всієї області навчали на базі обласної клінічної лікарні ім. М.Пирогова.

Сьогодні, 6 листопада, у Вінниці відбувся майстер-клас на тему «Невідкладна кардіологія: швидка діагностика, тактика допомоги, профілактика виникнення». Як правильно, а головне оперативно, «розпізнавати» серцево-судинні захворювання медиків із всієї області навчали на базі обласної клінічної лікарні ім. М.Пирогова.

Загалом участь в медичному заході взяли майже 200 лікарів сімейної медицини, терапевти, кардіологи та лікарі невідкладної допомоги як з Вінниці, так і з усього регіону.

За даними департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної адміністрації, серцево-судинні захворювання залишаються основною причиною смерті у світі: вони щорічно забирають 17,5 мільйона людських життів.

Серцево-судинні хвороби стосуються не лише дорослих, але й дитяче населення. На жаль, з кожним роком вади серця «молодшають». Нині в області нараховується більш як шість тисяч дітей, хворих на патології судин і серця. На превеликий жаль, 25% дітей з них отримують проблеми зі здоров’ям протягом шкільного віку.

 

 

Новини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактуватиНовини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактуватиНовини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактуватиНовини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактуватиНовини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактуватиНовини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактуватиНовини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактуватиНовини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактуватиНовини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактуватиНовини Вінниці / У Вінниці сімейних лікарів і терапевтів навчали, як швидко діагностувати серцево-судинні захворювання та як їх профілактувати