У Вінниці шиють стильні захисні маски: можна замовити зі стразами (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці шиють стильні захисні маски: можна замовити зі стразами (ВІДЕО)

В умовах карантину вінничан зобов’язали надівати захисні маски. Перетворити їх у модний аксесуар намагаються не тільки вдома. У Вінниці налагоджено промислове виробництво цього товару на любий смак.

В умовах карантину вінничан зобов’язали одягати захисні маски. Перетворити їх у модний аксесуар намагаються не тільки вдома. У Вінниці налагоджено промислове виробництво цього товару на любий смак.

Шиють на вінницькому підприємстві близько тисячі багаторазових «артмасок» в день. Їх можна прати, запевняють продавці товару. Хоча, мабуть, покупців приваблює зовнішній вигляд. Вироби мають доповнити образ. Тому маски прикрашають різними прінтами.

«Можна навіть замовити свій дизайн. Зі стразами зараз немає, але можуть зробити», - запевняє продавець, який торгує товаром біля входу у ринок «Вишенька».

За його словами, саме у Вінниці купують таких виробів близько сотні, а загалом підприємство постачає ї по всій Україні, а частково роздає безкоштовно.

Новини Вінниці / У Вінниці шиють стильні захисні маски: можна замовити зі стразами (ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці шиють стильні захисні маски: можна замовити зі стразами (ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці шиють стильні захисні маски: можна замовити зі стразами (ВІДЕО)
Олег Верлан

2 квітня, 2020