У Вінниці шукають архітекторів, які допоможуть перетворити занедбаний парк у сучасний. Обіцяють винагороду

Новини Вінниці / У Вінниці шукають архітекторів, які допоможуть перетворити занедбаний парк у сучасний. Обіцяють винагороду

Парк «Хімік» багато років перебуває у занедбаному стані. Про його реконструкцію у місті говорять не один рік. При цьому проводилися багаторазові зустрічі за участю мешканців Замостя та різних активістів, чиновників. Зокрема, запеклі дискусії й пристрасті виникали довкола питання будівництва храму на території парку. Нині у Вінниці архітекторів, ландшафтних дизайнерів запрошують взяти участь в Архітектурній майстерні «Створення парку «Хімік»: від концепції до об’єкту».

Парк «Хімік» багато років перебуває у занедбаному стані. Про його реконструкцію у місті говорять не один рік. При цьому проводилися багаторазові зустрічі за участю мешканців Замостя та різних активістів, чиновників. Зокрема, запеклі дискусії й пристрасті виникали довкола питання будівництва храму на території парку.

Нині у Вінниці архітекторів, ландшафтних дизайнерів запрошують взяти участь  в Архітектурній майстерні «Створення парку «Хімік»: від концепції до об’єкту». Для цього потрібно створити команду з 2 - 4 осіб та подати заявку. Зробити це слід до 14 листопада.

«У результаті конкурсу буде відібрано три команди, які й візьмуть участь в Архітектурній майстерні. Винагорода, яку отримають її учасники по завершенні роботи, становить 30 тис. грн для кожної команди», – зазначається на сайті мерії Вінниці.

З умовами конкурсу можна ознайомитися ось ТУТ.


 

Юрій Ярмощук

4 листопада, 2018